dimecres, 7 de gener del 2009

Comença un nou any casteller

Bon any nou espartanos, tornem a estar aquí! Aquests dies hem pogut tornar a sentir l’esperit casteller: per cap d’any hi havia festa al local, la placa ja està neta i fins i tot alguns ja s’han posat la camisa lila fent, com cada any, el pilar als “Pastorets de Tarragona” de la cia. “La Golfa”.

Alguns també hem fet de Reis Mags, el dia 5 a la nit els reis de la colla van visitar a cinc famílies castelleres repartint regals. El dia següent – ahir – vam estar al local, on la canalla de la Jove van recollir els reu regals. Ahir també, i com ja és tradició, els patges dels reis dels Xiquets baixaven al nostre local a oferir-nos el seu regal. Aquest any ens han regalat un despertador, recordant-nos que vam arribar tard a plaça per Sant Magí – cosa que discrepo, però buenu... – . Nosaltres els hi regalàvem una samarreta on hi posava “de nou esteu ratllats” i al darrera els recordàvem la classificació del concurs de castells. Remarcar el poc públic matalasser que va baixar fins al local, sobretot comparant-ho amb l’any passat, que n’estava ple. Em va saber greu sobretot pels patges que van venir pràcticament sols.




Deixant tot això a part, un nou any casteller obre les seves portes! Els assajos comencen el 6 de març – ja ens estem relaxant???- i els de canalla diria que comencen abans. Senyors a treballar ens toca treballar, i molt!!! Com a mínim hem d’igualar els registres de l’any passat – 3d9f i 5d8 – així que a la feina!!

I jove jove jove!!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

vau arribar vint minuts tard...

i no discrepis tant respecte aquest tema

Anònim ha dit...

jajajajajaja! deixeu ja plorón!! el que importen són els castells tros d'ase!!

Anònim ha dit...

Bones anónim,
Digue'm on et vas comprar aquest rellotge per no anar-hi jo

Anònim ha dit...

jo per mi ni vindria, per cert, el tontu del gorka si q va pujar al local, aquesta era la representació o és que s'aburreix? compreu-li un puzzle o que faci corda al rellotge, burrus, discrepa neneta

Jordina Estopà Masdeu ha dit...

sr anònim: si m'ha dinsultar, com ha mínim fes-ho donant la cara i no des de l'anonimat, així qualsevol i si no, millor no diguis res.

Anònim ha dit...

tu insultes, molt finament però insultes amb els teus comentaris i el teu to despectiu, i la cara la dono si vull, només faltaria

Anònim ha dit...

Ui! ke comencem malament les relacions akest any! Ke esteu nerviosos abans de començar?

Anònim ha dit...

Quins fums...