diumenge, 27 de juliol del 2008

vilallonga


Divendres va ser – no es pot negar- un assaig raru, diferent, estrany...d’aquells que surts amb un noséquè a la panxa. Una bona cerveseta amb els pinyerus em va ajudar a recuperar-me, però no va ser suficient.
Vilallonga va servir - si més no - per donar-nos alguna alegria descarregant un 3d8 IMPRESSIONANT, ràpid i moooolt quiet. I descarregant també el 5d7 i un bonic 4, el tenim molt macu el quatre...Qui hauria dit com van anar els assajos el dia anterior!


Felicitar la Rosó, clara triomfadora de la diada amb el seu primer pilar de quatre!!!
Després – i per si no en tinguéssim prou – una bona dosi de castells dins la piscina municipal, el socorrista estava dels nervis jejeje. Casi tots van acabar a l'aigua, portessin banyador o no, fins i tot la cartera del Calvet! (el movil el vam poder salvar a temps), i com no, a l'aigua també hi va anar el Gran Cap de Colla!! I després soparet, això si amb una bona dosi de guerra de boles de paper de plata i alguns “por esparta!!!”. I molt bon rotllo, per què no?


Però avui tots estàvem pendents de si xiquets tirava, o no el 2d8f. I si que si, però eren pocs al meu parer, tenien una pinya molt petita, el folre no ha acabat de lligar, ha pujat mogudet i se l’han menjat quarts i quints. Sincerament he tingut un moment d pànic en veure tan poca pinya, sort que no s’ha fet mal ningú, que és lo important. Lo de que el volen tornar a tirar per Pallaresos és cert?


Espartanos, ara el que hem de fer és guanyar-nos Vilanova! Però res d’això serà possible sense uns bons assajos darrera!! No volem atenienses!!!!


I actualitzo sobretot per què el Gran Cap de Colla m’ho ha dit! Por Esparta!
Només diré una cosa: "Pyongyang"


I jove jove jove!!

3 comentaris:

Groo_ ha dit...

pilotilla lu que has de fer un per guanyar-se un pilar de 4 espartà !!!

Per cert no has rebut oferta d' Afers Exteriors ?¿

Jordina Estopà Masdeu ha dit...

no...no he rebut cap oferta....
:(

Anònim ha dit...

bé jur bé