diumenge, 3 d’agost del 2008

Tri-trilerus


Si senyors ahir vam fer la trileta number three de la temporada a Vilanova – plaça on l’any passat la vam estrenar -. Segons el nostre bon amic i company d’anècdotes castelleres Anton - Grau – ahir vam realitzar el 2d8f descarregat numero 96 (vamos que només conten els descarregats), festa quan arribi el 2d8f numero 100? Per què no? Homenatge a tothom que ha participat als 2d8f de la Jove, festa grossa, regals als enxanetes - tot i que ara alguns ja deuen ser grandets - i gresca per tothom! I avere si alguns d’aquests “ vateranus” de la Jove s’anima a vindre als assajos altre cop!

I parlant de 2d8f....quina – ja mítica – clatellada li va fotre el Fibra – tiet Fibra – al Carles – Enfedaque, espartano, primo - I és que cada dia un no s’estrena de segons al 2d8f! Fins i tot ho va gravar la tele! Xics avui sortireu a Qd9! Ah! Clar està que la ostia va sonar que flipes, jo crec que la marca vermella a la galta li quedarà de per vida, però les tradicions són les tradicions...Ara ja saps Carles, li tornes la clatellada quan s’estreni ell de segons al quatre.

Per cert, un 2d8f trabajaditu trabajaditu, però ja ens va bé haver-lo de treballar, crec jo. No em d’anar tan de sobrats amb aquest castell, ara saben que problemes ens en pot portar, problemes que es poden solucionar, com es va demostrar ahir.

Ja parlant de les altres colles que actuaven ahir amb nosaltres – Bordegassos i Vella – parlar primer de tot del 5d8 de la Vella, quin patir!! El van defensar a la perfecció i mira que estava xunga la cosa! Pel que fa al seu 2d8f, també ens van fer patir, sobretot els dosos! Pel que fa als de Vilanova...llàstima de 4d8. Un 5d7 i un 4d7a molt macus, això sí.

Senyors, ara si que és l’hora, divendres tenim l’últim assaig – de divendres, s’entén - abans de del dia D: Sant Magí. Però l’assaig important important serà el dimarts dia 12! Així que tothom a assajar, por Esparta!

Però encara tenim tres actuacions abans del dia D: dissabte que ve, actuació en solitari a la Plaça Esperidió per celebrar l’aniversari del Diables de Tarragona, després hi haurà soparet i sessió de PD Patxap.

Després arribarem al que jo anomeno FG3: Cós del Bou – dia 15 i mini assaig després de l’actuació – La Canonja – dia 17 – i Sant Magí – dia 19. El dia 18 també hi ha el pilaret d’entrada de l’aigua. I el dia 23 ja tenim la diada al Catllar. Serà un non stop de castells!

I jove jove jove!!

3 comentaris:

cagarretes ha dit...

TRELETES SENSE PARAR!!!
AQUEST ANY FAREM RECORD!!!

Anònim ha dit...

crec que lo de l'any passat i l'anterior va ser insuperables de triletes...almenys aquest any li donem emoció i fem canvis al folre!!

Jordina Estopà Masdeu ha dit...

aquest any ve lo bo!