dissabte, 4 d’octubre del 2008

És demà

Si espartanos, el gran dia és demà, 5 d’octubre, el Concurs. Ahir divendres teníem un assaig no important, importantíssim. L’assaig de canalla ja va ser animat, amb molts i molts nens i és que ara per ara tenim 21 crios!! Per flipar.


L’assaig “dels grans” començava amb una prova curiosa i que tinc ganes de fer aviat. El local s’anava omplint, bones cares i bones proves de 2, 3, 4 i 5. Les cartes estan tirades. El 3 bé, macu, paradet i fins a sisens. La imatge va ser la canalla aplaudint i cridant “i jove i jove i jove jove jove”, i es que tenim una canalla que és impressionant. El cinc flipant, vam fer el 5d7 net (osease tota l’estructura sola i amb acotxador i enxaneta i tot), després el 5d7 amb pinya i després el 5d8 fins a dosos. Al 4 també li vam posar sisens.

I és que el local estava ple! Els pinyerus em van dir que entre 200 i 250 persones, demà pot ser impressionant. Tots teníem aquella mirada que diu molt i res alhora. Com va dir el Gran Cap de Colla el que vam fer el dia 14 no serveix (moralment si), però ara em de tornar a començar altre cop, hem de tornar a demostrar qui som i si pot ser “a lo grande” millor que millor. Em de tirar el castells amb la mateixa mentalitat que abans de tirar el 3 el dia 14.

Senyors, és demà quant en hem de créixer, és demà el dia en que la Jove pot traspassar una fina línia que fa 10 anys que no traspassem. Fa uns dies el Fibra – tiet Fibra – em recordava les actuacions seguides que vam fer el 1998 (Sant Magí, el Catllar, l’Arboç) on vam descarregar tres 3d9f seguits en menys d’una setmana i on tots els castells que vam fer van ser superiors al 2d8f. Tot va començar amb Sant Magí (tripleta màgica (el 4d9f carregat) + pilar de 6), al cap de tres dies descarregàvem el 5d8, 3d9f i carregàvem el 4d8a al Catllar, l’endemà mateix a l’Arboç fèiem la tripleta màgica + pilar de 6, aquest cop tot descarregat, convertint-se així amb la millor actuació de la colla.


Espartanos, em de fer reviure l’esperit d’aquells temps, em de ser més liles que mai, i si cal espartanos farem el nostre crit de guerra a les paraules de “cual es vuestro oficio?!!” i que tremoli la plaça de braus!

Mentalització mentalització i mentalització.


Ahh! I després d’assaig es van donar les camises del concurs, sis en total, felicitats tots! I ara ja sé qui és el famós Felip V, si, a la colla tenim un Felip V. Anda que.

I Sergi, agafa la pinya aquella “pur si acasu” mai se sap, no?

I jove jove jove!!

1 comentari:

Unknown ha dit...

Qui és el Felip V???? Divendres me l'ensenyes!!!