dilluns, 17 de novembre del 2008

Una gran temporada es mereix una gran celebreció

Dissabte 15 de novembre tenia lloc el sopar de final de temporada de la colla, una temporada memorable i que tots recordarem, l’any en que després d’una caiguda de 4d9f, un mes després descarregàvem un 3d9f de postal i carregàvem el 5d8. La temporada 2008.

El sopar tenia lloc al Palau Firal, trencant definitivament la tradició de fer-lo a ciutat residencial – millor, perquè estava massa lluny -. Com cada any hi havia convidats: eminències de la cuitat i periodistes castellers. No hi faltava res: la barra preparada, un munt de penons repartits per tot el recinte, l’inflable – aquest si que no podia faltar! -, les taules ben parades i mentre tots anàvem buscant lloc ja s’estava muntant el pica pica. El sopar de la colla m’agrada per què tothom es muda molt i se’t fa estrany ja que estàs acostumat a veure la gent vestida de lila i suant. Després del ja anomenat pica pica ens assentàvem, ara si, a la taula on hi trobaves el regal d’aquest any – cada any la colla fa com un regal per tothom – i aquest any m’ha agradat moltíssim! Una tassa de la Jove!
I durant el sopar es van anar projectant a una pantalla fotografies de la temporada, però no només de castells, sinó de la gent de la Jove.

Després del sopar – oju la categoria del sopar d’aquest any! – tenia lloc l’entrega dels regals a la canalla, premi al casteller de l’any...Primer de tot es va passar un vídeo amb fotografies de la gent nova d’aquest any. Després un poti poti de fotos de la temporada amb el nostre “pa pararararà pa parararà” de fons, visualització del vídeo del cincdevuit del Vendrell, de lu tresdenou del concurs i per acabar: TOT el video de lu tresdenou del 14, i quant dic tot em refereixo a “Tot”, tot el castell més tota la celebració, la pell de gallina espartanos!!! I tots saltant i cridant i cantant. També es va donar el premi al casteller – espartano – de l’any. I aquest any han sigut tres: el Llorenç, el Jacob i l’Indio. Em vaig alegrar sobretot pel Jacob, estava molt emocionat! Va pujar dalt de l’escenari i només va dir tres paraules: Som els millors.

També es va posar un vídeo amb fotos de la canalla i el presentador – Óscar de los Ríos – a mesura que anaven pujant anava dient els castells assolits per cada nen aquesta temporada.

Després tenia lloc la festa amb “La banda del coche rojo” i la gent de la ciutat va anar entrant al recinte. El concert va estar molt i molt bé i els Diables s’ho van currar amb la barra i ens van transmetre la saviesa que van obtenir del “Gran Viatge” que van fer ells i alguns representants liles a la gran Chartreuse, a Voiron. I van conèixer el Jean Jaques!!! Molt bo el Chartreuse verd amb tònica!

En definitiva: la nit va ser Jove.

jo em quedo amb aquesta fotografia amb el càmara del Quarts de nou



I jove jove jove

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona tarda a tothom,
Algú podria enumerar el que mes li va agradar del sopar i el que menys?

Anònim ha dit...

Meyns: el menu

Mes: la tassa

Anònim ha dit...

Mes: Els castellers de l'any
Menys: El regal