dilluns, 23 de març del 2009

Voler és poder


Aquesta temporada és decisiva per la Colla, no ens podem permetre relaxar-nos. És una temporada on s’ha de demostrar que els resultats del 2008 no van ser un cop de sort, hem de demostrar que podem fer el gran pas i que la Jove està disposada a donar guerra. Però perquè tot això sigui possible hem d’aconseguir un bon nivell d’assaig des del primer dia. Hem d’anar forts des d’un bon principi i mantenir el ritme. Tot això no pot ser possible sense un gran nombre de gent als assajos, és evident.

Doncs la gent de la Jove ha demostrat que en té ganes, que no es vol quedar aquí i que vol donar el pas i han respost de la millor manera: regalant-nos tres magnífics assajos de divendres on cal destacar sobretot aquest darrer.

L’assaig d’aquest divendres va estar a l’altura d’un assaig de ple juny, amb un gran nombre de castellers, amb moltes proves netes i un total de sis pinyes! – dos eren pinya i folre – i acabant a les dotze i mitja de la nit. Fins i tot vam fer el nou i només cantant-lo un sol cop, pràcticament tothom ja sabia per on anava – el nou és xungo de cantar i també d’entendre -.

Estic contenta del nombre de castellers a l’assaig i del gran nombre de gent nova – i complidora – que ha entrat a la Colla. I ara a deixar que el temps passi, sense descansar i sense afluixar i a recollir els fruits de tanta feina. Però temps al temps, que la cosa no ha fet més que començar.

Portem un excel•lent ritme d’assaig, però no és suficient. Mai serem prous ni mai assajarem lo suficient, però voler és poder. I la Jove vol...i molt.


I jove jove jove!!

2 comentaris:

Albert ha dit...

Si voler és poder... volar és podar?

Jordina Estopà Masdeu ha dit...

jajajajaja