diumenge, 28 de juny del 2009

Somos una marea de gente, todos diferentes remando al mismo compás


Després de Sant Joan se’ns presentava un assaig ple d’expectatives, il•lusions, somriures, nervis i pessigolles a la panxa, no era un assaig era l’Assaig.

He de reconèixer que al principi vaig patir, semblava que la gent no venia, però a poc a poc el local es va anar omplint i omplint. Érem una gentada!! Ho notaves ja al intentar caminar, t’havies d’anar fent pas entre la gent.

L’assaig va estar marcat per un bon nombre de proves netes i pinyes de 4 de 8, 5 de 8 – bé, bé, bé – de 2 de 8f, 3 de 9f amb una pinya impressionant. I, després del tres, tornàvem a assajar, un any després, el 2 de 9fm. Però era una prova moooolt més seriosa que la de fa un any: una bona pinya, un bon folre i bones manilles i tothom al lloc que li tocaria estar si es tirés a plaça. No vam posar quarts, és cert, però crec que lo d’ahir va ser suficient, ara la gent ja ha pres la primera toma de contacto i al pròxim assaig de 2 de 9fm a seguir. Després va posar quints al 4 de 9f.

I és que el de divendres va ser una peasu assaig! Molta gent, alguns que feia temps que no es passaven pel local, molta gent nova – torna a ser un non stop – i moltes cares plenes d’il•lusió, somriures i molts aplaudiments, crec que és l’assaig dels aplaudiments, però el més gran se’l va emportar el dos. La cosa s’anima.

La Colla en té ganes i divendres ho va demostrar, la Jove vol alguna cosa més senyors! Tenim una mentalitat nova i estem fent uns assajos que són una passada. Si, tinc ganes de que sigui divendres que ve per tornar a veure el local igual – o més – ple, amb aquells aplaudiments, somriures i rialles d’orella a orella i aquella sensació de que estem creant alguna cosa gran. Aviat caminarem i serà la ostia!

Ahir bona actuació, reafirmant-nos i assegurant castells. Pròxima parada: Torredembarra.

[Si, ho sé, a la foto encara falta gent per col•locar, però de moment és lo que hay – merci, Vallvè I!! –]

I us deixo amb el que pot ser el pròxim himne lila – després de l’Amparito, és clar – Patxap preparat!



I jove jove jove!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Alerta, que dimarts també hi ha assaig eh!!!!!