dissabte, 4 de juliol del 2009

massa Jove per fer-me gran


Després d’haver superat amb èxit, no només aquesta primera setmana de llibertat, sinó la meva primera setmana al món laboral estiuenc a Comarruga – consultori, digui’m? –, ha passat un any però sembla que a Comarruga no li afecta el pas del temps, tot segueix com sempre: la mateixa gent, el mateix ambient i la mateixa calor.

Lluny d’aquell món que són els consultoris, els dietaris, el GoWin, les receptes, els metges i els pacients, ahir teníem assaig.

Potser si que esperava que fóssim més gent, tot i això vam poder realitzar totes les proves: 4 de 8, 5 de 8 fins a dosos, 2 de 8f on realment va aparèixer el Gran Blau de la Mà....I vam posar sisens al 3 de 9f per primera vegada aquesta temporada! un mes i mig abans que l’any passat, i amb molt bones sensacions. Després vam fer el 4 de 9f fins a quints.

I ens preparàvem pel següent pas.


Hi ha castells que representen moltes coses, que ens recorden certs moments, que ens transmeten bones sensacions, que ens desperten un somriure, alguna llàgrima o papallones a la panxa.

Indiscutiblement per la Jove el 5 de 9f és un d’aquests castells. Per nosaltres el 5 de 9f és el cinc de nou amb folre, molt més que un castell, pel que implica i representa perquè és el gran repte que hem tingut sempre.

Crec que per això ahir – tot i que m’esperava més gent – va venir força gent que feia molt de temps que no veiem pel local. La gent s’ha animat perquè realment li tenim moltes a aquest castell, és aquella espina que es va quedar clavada i que allí es va quedar.

Feia onze anys que no l’assajàvem i les primeres sensacions són bones. Hi vam col•locar quarts i em vaig sorprendre al comprovar que estava paradet. Ens hem enfrontat a la Bèstia i l’hem domat – va per tu Albert! –.

Després de l’assaig no hi va haver discurs del Gran Cap de Colla....jefeeeee, jo l’esperava!!!

I aquest cap de setmana toca aprofitar que no tenim castells per fer altres coses. Com anar a veure pelis a la Colla, algun soparet amb els nanitus, un torneig de botifarra o simplement fer una cerveseta a la Plaça de la Font amb els amics.

Aquest mes de juliol si bé tenim poques actuacions, les tres que tenim són decisives i molt importants. Toca seguir avançant per poder donar els primers passos i començar a caminar ja. L’actuació a Torredembarra és molt important espartanos!!

I jove jove jove!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Dona, si que sembla el Godzila quan està allà dalt... però d'aqui a dir-li Bèstia a l'Albert, vols dir?

Jordina Estopà Masdeu ha dit...

jajajajajajajajajaja! no em referia a l'Albert, si no al 5d9f!!!! i li he dedicat a ell xk l'anomena així! si és queeeeee.....

MIA ha dit...

Molta sort a la Torre! Hi ha expectació... ;-)

Rikhard Rydell ha dit...

enhorabona per el 5/8 :=D

Dau