dissabte, 20 de març del 2010

Ab Aeterno


Somriures, ganes, il•lusió, intriga. Grans sensacions, això és, a grans trets, el que provoca un capítol de Lost. Que si, que si! I lo bé que ens ho hem muntat, senyors? Res, que vam parlar amb els de Cuatro sobre el problema aquell dels assajos i ens van dir que no hi havia cap problema, que per nosaltres, si feia falta, passaven Lost a diumenge, i així ho han fet. GRÀCIES, moltes gràcies!

Sabeu? Ahir vaig patir molt, però molt eh! Anava tant a feliç a mirar un capítol pel gran, increïble i magnífic Seriesyonkis i va i no funcionava!! Va ser un moment de gran frustració, què faria ara jo? Què faríem ara tots? Allò era casi bé, casi bé.......la fi del món! Més tard ja em van dir que només ho van fer ahir a mode de reivindicació per la llei aquella que volen posar contra les descàrregues d’internet. Quin descans!! Només pensar que dimecres no podria veure el 6 x 9 ja em va agafar algo. Amb lo que promet el capítol!!

A part d’aquest gran esdeveniment que va marcar el dia d’ahir a molta gent, també teníem assaig. I com qui no vol la cosa ja hi estem ben ficats. Ahir més gent, bones proves i bon ambient. I si s’acabessin les obres dels vestuaris ja seria l’hòstia!

Ja ens hem situat, ara toca agafar un bon ritme i anar fent, com nosaltres sabem. Aprenent altre cop a caminar, sense deixar escapar al temps, conscients del que som però sense deixar de ser nosaltres. Creixent eternament.

I jove jove jove!!