dissabte, 13 de març del 2010

Farina, ous, llevat, llet…


I amb un tres i no res hem tornat a començar. Les peces estan en moviment, el camí es comença a construir.

El primer assaig de la temporada és EL PRIMER ASSAIG DE LA TEMPORADA, amb majúscules. Dia de retrobament, de piles carregades, de bones sensacions, i de ganes.

Però he de ser sincera: m’esperava molta – molta, molta – més gent. Això si – i contràriament – ahir es va apuntar molta – però molta – gent nova. I com que un assaig no és un assaig sense reunió pinyera – mira per on – doncs la vam fer! Però, indiscutiblement, un assaig no és un assaig sense la cervesa de després!!

Això ja ha començat i res ho pot aturar, no hi ha marxa enrera. Ens esperen llarguíssims assajos plens d’esforç i autosuperació. Tot just som la massa d’un pastís que espera ser posat al forn. De moment, ja hem reunit els ingredients. Estem a les mans del xef que, amb magestria, posarà una mica d’això i un polsim d’allò altre. Tot en la seva justa mesura i al seu moment, sense presses, fent la massa a poc a poc, deixant-la reposar per, després, posar-la al forn. Però això ja arribarà ja. No vulguem córrer. Encara no.

PD: I amb quin gran somriure sortia ahir d’assaig, i és que en tenia ganes, moltes ganes.

I jove jove jove!!