dissabte, 18 d’octubre del 2008

No és el mateix sentir que escoltar


Ahir teníem una d’aquelles sortides que es converteixen en assaig i que tampoc van malament – monetàriament parlant -. Era a les termes de Montbrió – a mitjans d’estiu hi anàvem per lo de Listerine – i aquest cop tocava per Gaes - Gaaa eees -. Abans de l’actuació es van des dos proves del 9 amb 4ts + pom de dalt. Entràvem a plaça – digali plaça, digali terreny, digali piscina - amb un pilar caminant. Vam fer el 2d6, 4d6 net, 5d6 net i 3d7. Vam acabar amb tres pilars de 4.És genial fer castells mentre el públic passa de tu i ni aplaudeix perquè està massa enfeinat menjant canapés. I després teniem pica pica nosaltres - digali pica pica, digali no res, però vaja...-. Tot i això és una d’aquelles diades que et serveixen – i molt – per provar canalla, com l’Abril, l ‘Eva o la Laura – es diu Laura, no? -.

Ja a l’assaig – ahir va començar tardissim – ja ens hi esperaven “les alemanes”, si, les alemanes d’intercanvi del IES Martí i Franquès que cada any les porten al nostre local.

Vam fer bones proves del 3 i del 4 i 9d7 net amb tota la canalla. És un castell impressionant. Al nou hi puja canalla que fa relativament poc que venen, però que pugen molt i molt bé. L’Abril i la Laura – en serio, es diu Laura? – pugen d’acotxadores i fa només un mes – 11 de setembre – que feien el seu primer pilar de 4! A dosos hi tenim la Paula i a una altre nena, les dues estan a la colla des de Santa Tecla i ja pugen al nou. Les enxanetes al nou son: la Ilse – que va descarregar el seu primer castell de vuit diumenge passat - , el Laxman – que va descarregar el 5d8 - i el Sandro – que ha descarregat el 3d9f i el 5d8. I la Lais està amb la varicel•la!

I després ens ho anunciaven: pinya del nou. Quina cosa més difícil! No sé com però vam aconseguir fer la pinya, jo anava de crossa a la rengla – i la Maria anava a l’altre costat – és un embolic total aquest castell! Pugen segons i diu l’Alex en conya – diria que era l’Aleix – “avall”. Jaaaaa! Com que em torno a moure, prou que ens havia costat muntar-ho! Al final tots amunt, fins a quarts.

Després teniem discurs del Gran Cap de Colla que ens deia que el 9 no és un castell per prendre-se’l a caxondeo, és un castell on hi puja molta gent, molta canalla i s’ha d’anar amb molt de compte. Per suposat que ens va dir que encara no és segur que el tirem diumenge que ve, tot dependrà de com van els dos assajos que ens queden abans de l’Esperidió.

I jove jove jove!!

7 comentaris:

Rikhard Rydell ha dit...

collons amb la eva!, la veritat es que aqueta nena será una crack.

Dius Laura...o Eva?, potser es diu aixi, si es morena, amb el cabell negre...

salut!

Jordina Estopà Masdeu ha dit...

si, la eva és la morena, la germana de l'Abril, jo vull dir una altre.

Ata ha dit...

Crec que la Laís torna demá.

Jordina Estopà Masdeu ha dit...

ja es troba més bé??

que bé doncs!

Ata ha dit...

Si, si. Avui mateix va tornar al cole y té moltes (¡moltes!) ganes de tornar a pujar.

Uiuiui Aiaiai ha dit...

bandido? Qui????

vanessota ha dit...

Siiiiiiiiiii, es diu Laura, y la amo!!!
Amo a Laaaaaaaura.