dissabte, 18 de juliol del 2009

Tot està per fer i tot és possible


Dimarts a l’assaig érem més gent de lo normal aquest últims mesos. En canvi divendres érem pocs, moooolt pocs. Que si vacances, grip A o acampada jove – que per molt que sigui “jove” ahir ens va tocar els ovaris/ous igualment –. Però tot i això ahir bones proves, sisisi.

Comença el compte enrera, l’hora ja ha arribat. Dues grans actuacions s’ens presenten el cap de setmana que ve. Hem de ser-hi tots, pot Esparta!

La primera diada és a Vilallonga del Camp – que podríem dir que és pràcticament lila, doncs molts espartanos (i espartanes) són d’allí –. És una plaça bonica i hi actuem pràcticament cada any. Objectius: descarregar el primer 2d8f de la temporada.

La segona diada són Les Santes, a Mataró. Hi vam actuar per última vegada el 2006. Per aquesta diada ens hem plantejat un objectiu molt ambiciós: fer el primer 3d9f de la temporada. Però la cosa no és fàcil; primer: hem d’haver descarregat un 2d8f el dia abans, i segon: hem de ser molta i molta gent.

Ambdós són grans objectius. Hem de tenir en compte la confiança que tenen “los altos cargos” amb la Colla i de que ells – com tothom – tenen moltes ganes de seguir caminant i per això ens han dit com està la situació. Sense embuts i amb claredat ens han passat la pilota. Ara som nosaltres els que decidim què volem fer. Seguir avançant està a les nostres mans.

Fem-ho possible!


I jove jove jove!!