dimarts, 18 de maig del 2010

Treball i concentració


Potser és que som uns ensopits, estem cansats i som uns “vagus”; potser tenim una nyonyeria que no ens l’aguantem. Que som uns sosus, vaja. Ens falten ganes, esforç, il•lusió i un polsim d’eufòria.

Tot i que ara sembla que bufen vents favorables, la cosa comença a canviar, l’actitud és diferent, anem avançant. Terra a la vista. Però és evident que això no és suficient. No no no.

Si fa dos setmanes va tornar a aparèixer un retingut Gran Blau de la Mà, en una setmana el canvi ha sigut considerable. I no parlo per quantitat de gent – perquè, desenganyem-nos, tampoc érem tants…. –, el que ha canviat notablement és l’actitud. I com a premi, primer dos de set de l’any, que ja tocava – tot i fer-lo a l’assaig – i per fi posem quints a un castell de nou pisos – que també tocava –.

Sembla que tornem a ser nosaltres, que les paraules “treball i concentració” tornen a adquirir sentit. Encarem una segona etapa de l’inici de temporada molt important, el juny està a tocar, hem de començar a avançar a nivells més alts. Hem de tornar a ser ambiciosos, amb objectiu clars, amb el nostre “pas a pas”, tocant de peus a terra, però deixant-nos anar de tant en tant, seguint creixent com a Colla i com a persones que som. Fent les coses com nosaltres les sabem fer.

Perquè aquest any – recordem-ho – serà un gran any!!

foto: Dani Seró

I jove jove jove!!