diumenge, 10 d’agost del 2008

Ja arriba


Aquesta setmana ens ha afectat el virus “vacancionitis”, si senyors, a nosaltres també ens afecta, però cap problema, dimarts vam fer un bon assaig i divendres, bé divendres...suposo que tothom s’esperava més gent, i és que molta de la gent que ve normalment estava de vacances – ens faltaven quatre dosos! La imatge de l’assaig va ser la Lais fent de dosos! – , això si, vam veure cares de gent que feia temps que no venia, i això és bo.

També està la iniciativa de portar amics per sant magí, així els dos us guanyeu una samarreta “jove on tour”. Felicitar també als “penjadors oficials de cartells”, han fet una molt bona feina, Tarragona n’està plena.

Profitosa va ser la diada d’ahir, on va debutar gent nova al tronc – jeje l’Edu – i es va provar canalla. El resultat: 4d7, 3d7, 4d7a. Són aquestes actuacions les que serveixen per assajar o preparar castells superiors.

I la cosa ja arriba, falta poc, molt poc. Dimarts tenim l’últim assaig abans del dia D – Sant Magí – espartanos, tothom a assaig, mecauenlà!
Però encara tenim dues actuacions per preparar encara més els castells. Divendres després de l’actuació al Cós del Bou – amb Xiquets de Reus – assaig amb camisa de 3 i 4.
Ahir també es van començar a vendre les noves samarretes “no et ratllis, la nit és Jove” al preu de 6€. I vam tindre una bona dosis de PD Patxap.

Em despadeix-ho amb les últimes paraules dels versots dels Diables de Tarragona ahir:

Diable sóc d’aquest ball;
diable sóc i seré,
més m’estimo ser diable
que un fotut casteller.

I jove jove jove!!

1 comentari:

Oscar Montserrat "TETE" ha dit...

Gràcies per afegir el meu bloc a la teva llista d'enllaços. Tu també col·labores a l'Espadat, no?

Sort per Sant Magí