diumenge, 19 d’abril del 2009

Bé Jove, bé


Avui teníem la primera actuació de la temporada dosmilnou a Gràcia, en motiu de la Diada de la Independència. Senyors, no ens podem queixar: tres autobusos!!!! Comencem forts. I si només a la primera diada – i per anar a fer castells de set – ja portem tres autobusos, no em puc imaginar la gent que serem per les Santes. Però no avancem esdeveniments.

Comencem segons i de 3d7, bé, macu, rapidet i amb l’estrena de la Mònica a quints i la Laura d’acotxadora. A segona ronda em tirat el 5d7 amb l’estrena de la Marta a dosos. I per acabar: el 4d7 amb els terços del 4d8 de segons i amb l’estrena de l’Abril d’acotxadora. A la ronda de pilars hem fet un vano de 5 amb l’estrena de l’Àfrica d’enxaneta i el Salvador Olivé i l’Albert Mercadé – Vilallonga power – de baixos.


Bé Jove, bé.
Molt bona feina si senyors i a seguir avançant pas a pas. Felicitar a la canalla que s’estrenava avui i – perquè no? – als que no s’estrenaven també– són uns cracks – i felicitar també als dos baixos nous.

I jo? Una servidora s’ha passat la diada amunt i avall de la plaça buscant gent. Avui m’ha tocat dedicar-me a perseguir als baixos i a les crosses. I clar, vas just de temps i tu com una desesperada buscant a la gent per avisar-los. I evidentment la gent no es pot quedar quieta a la plaça i a la zona de la colla, no: o estan amb la canalla, o a l’altre punta de la plaça o estan al bar... Però en fi, és igual. Primera diada com a pinyera superada.

Resultat de la diada:

Castellers de la Vila de Gràcia:
3d7, 4d7a, 4d7 i pilar de 5. I dir que els dosos han pujat amb casc.
Colla Jove Xiquets de Tarragona: 3d7, 5d7, 4d7 i vano de 5
Minyons de Terrassa: 5d7, 4d8, 4d7a i pilar de 5

Pròxima parada: Diada de Sant Jordi!


[gràcies Alba per les fotos!]


I jove jove jove!!

4 comentaris:

Oscar Montserrat "TETE" ha dit...

Me n'alegro que hagi anat bé la teva primera actuació a plaça com a pinyera. Això de perseguir la gent em sòna d'alguna cosa, sembla que a totes les colles passa el mateix, i mai es troba a la persona que es necessita en aquell moment, i a més a vegades trobes una altra que fins aquell moment no l'havies vist i creies que no hi era. Ja t'aniràs acostumant. Si no m'equivoco, ens veiem el 10 de maig a Lleida.

Albert ha dit...

Gran debut com a pinyera! Donant-ho tot i estressada amunt i avall per la plaça buscant-nos a tot... al cap i a la fi, sino fos així malament rai!


Bon inici... a veure si la cosa continua dijous!

Xavi ha dit...

Veig que has tingut bon debut, enhorabona ;=)

Dau

Alba Galan i Garcia ha dit...

Jur,

Ahir vaig fer fotos de diada. Si vols, te les passo! El meu correu és tresdenouambfolre@gmail.com.

Vau donar bona impressió ahir. Ara a seguir amunt!!!


Bona setmana.