diumenge, 26 d’abril del 2009

De divendres i Constantí


Divendres s’esperava més gent, sobretot després de Sant Jordi, i també més puntualitat per part dels castellers, tot i això, bon assaig.

Bones proves netes: com el 5d6 net senseret (eh Jordi), el 5d7 net fins a dosos, el 4d7 net fins a acotxador i l’aplaudit 3d7 net – sencer i sol solet – .
També vam fer bones pinyes: 3, 4 – la meva primera pinya de quatre –, 5 fins a quints, 3d9f i 2d8f.

I després d’assaig: la merescuda cerveseta i converses fins altres hores de la nit post-Sant Jordi per arreglar la Colla i comentar les actuacions que tenim al calendari – que no són poques – . I per què no?, ja que tots estem enganxats a Fama – ou ou yeah! – es va proposar posar pantalla gegant al local per veure la – o les – final. Clar que si això es fes jo m’ho perdria perquè estic a Barcelona, però buenu...

------------

Pel que fa a l’actuació a Constantí d’avui al migdia, avui era una d’aquelles petites actuacions/assaig, i quant dic petita és perquè actuàvem sols, per acabar d’afinar la canalla i rotar troncs. Després d’esperar-nos a que les autoritats acabessin l’etern discurs i de que beneïssin la nova façana de l’església – l’actuació era per aquest motiu – i de pas beneïssin la Colla – ja portem una romeria i una benedicció, una senyal? – la Jove ha actuat.

Hem sortit de 3d7 – abans havíem fet un pilar de 4 –, el segon ja. Després hem descarregat – el segon també – 4d7a i per acabar el 4d7 – també el segon! – . En ronda de pilars hem fet un pilar de 5 i tres de 4. Aquesta actuació ens sonava. Destacar l’estrena del Mercadé com a baix al 3d7, amb bufetada del Fibra – tiet Fibra – inclosa, tot un honor. I perquè no, la +10 – o ma mare – com a dona del darrera també al 3d7 – i també amb bufetada del Fibra – tiet Fibra – .

I ara Jove, a treballar. La pròxima actuació no és fins el 10 de maig a Lleida – amb Castellers de Lleida i Castellers de Barcelona – així que ara toca seguir treballant, acabar de polir la canalla, seguir provant troncs i assajar, assajar i assajar.

Segueixo pensant que no ens hem de relaxar, són importantíssims els castells assolits en aquestes tres primeres actuacions que portem, era imprescindible gatejar i només el treball – i la concentració – ens portaran a donar el primer pas i començar a caminar. Però això comporta el seu temps, ja no som aquells que van guanyar la lliga, recordeu? Així que Jove, et toca currar, i molt.


Ah! I l’assaig de divendres que ve passa a dijous! Al loro!

I jove jove jove!!