dissabte, 18 d’abril del 2009

Si en sap, la Jove


Ara si , Espartanos ara la cosa comença de veritat.

Ahir vam tenir l’últim assaig abans de la primera actuació de la temporada: demà a Gràcia – amb Castellers de la Vila de Gràcia i Minyons de Terrassa – , i l’últim assaig de divendres abans de Sant Jordi.

Ahir a la nit hi havia força gent a l’assaig. Bones proves de 4, de 3 – vam descarregar el 3d7 sencer – de 9 – vam fer dos cops la pinya – i al loro! Ahir primer assaig de 4d9f!! El bon nombre de gent va permetre tenir una bona pinya i un bon folre. Hi vam col•locar quarts i tenia una molt bona mida. Aplaudiments al acabar l’assaig, no hi havia per menys.

Ahir era el divendres abans de Sant Jordi, i a la Jove això és sinònim d’entrega de camises – a la Colla només es donen camises uns dies concrets de la temporada – així doncs ahir es van repartir nou – o deu, no ho recordo – camises. Totes per gent que ja s’havia apuntat a la Colla l’any passat. Els nous d’aquest any s’hauran d’esperar fins a la pròxima entrega – Sant Joan? – i Oju! – que vol dir Ull! – l’any passat es van apuntar a la Colla 40 persones noves, doncs dimarts passat vam arribar a la màgica xifra de 20 fitxes noves – aquest any, s’entén – i encara diré més: ahir ja en portàvem 23!!

I ja que estem de notícies...ara si, ja és segur: la Jove va a les Santes!!!

I ara, senyors, toca seguir treballant i deixar-se de tonteries, no vulguem córrer, no vulguem avançar tant ràpid. A poc a poc i bona lletra. No vulguem avançar esdeveniments. Tot el que vam fer l’any passat és com si no comptés – anímicament si – jo ho comparo amb el futbol: pots haver guanyat la lliga, però a la temporada següent tornes a començar amb zero punts, ja no ets el guanyador de la lliga, ets un més i tots amb les mateixes possibilitats. Així són – al meu parer – els castells, sé que sona una mica heavy, però si t’ho mires fredament és així. D’aquesta manera crec que no hem d’anar tant de sobrats, crec que ens toca baixar el cap i treballar i la recompensa arribaràperquè sempre arriba, potser tard, però arriba – .

Ah! I després de l’assaig d’ahir: festa! De la mà de DjURI que ens va posar la música i nosaltres vam fer la resta. Els camarerus genials – amb perruques i tot – i els preus populars brillants.
Si en sap, la Jove.

Espartanos, mos veiem demà a Gràcia, dijous a la Rambla i diumenge 26 a Constantí – nova actuació, no apareix als fulls informatius! – on m’han comentat que s’hi anirà amb avió – ? – jejejeje . Oju eh! En una setmana tres actuacions! Que no estamos tan mal!


(ya lo he soltao to’)

I jove jove jove!

2 comentaris:

Xavi ha dit...

Sort per demà. Estic segur que començareu amb bon peu aquesta temporada.

Salut i a gaudir! comencem!

Dau

Anònim ha dit...

Jo ja estic apuntat a anar a Constantí amb avió... ara, a Luxemburg amb autobús eh! :D

__Albert*