dimecres, 27 de maig del 2009

O lo tomas o lo dejas


Calendari en mà, se’ns presenta un juny/juliol intensillu intensillu.

Només al juny tenim sis actuacions. Quatre són abans del dia D: Sant Joan. I aquestes quatre, senyors, són molt importants:

El dia 7 tenim el Vendrellplaça talismà – on l’any passat hi estrenàvem el tres i el quatre de vuit. Una diada força important i on espero veure-hi una nova estrena.
El cap de setmana següent tenim doble ració castellera: dissabte 13 a la Rambla Nova – davant del Metropol – hi ha la festa de la canalla amb el lema “El futur és Jove”, a les 12h hi actuem. Sembla una actuació sense importància PERÒ NO ÉS AIXÍ: tot el contrari. Senyors, tenim molta canalla nova, una diada així és fins i tot necessària. El compte enrera de cara Sant Joan ja ha començat, no podem perdre temps i la canalla – la nostre genial canalla – necessita estar encara més preparada per afrontar nous reptes.
El dia següent tenim la diada del Pati, a Valls. De l’estil del Vendrell, pot servir per reafirmar-nos.
La última diada abans Sant Joan és a Reus, tan sols quatre dies abans del dia D, diada imporantíssima: és la prèvia.

Passat ja el dia D tenim la diada de Sant Pere – a Snt Pere i Snt Pau – diada important i que representa l’inici del compte enrera cap a Les Santes.

I així entrem al juliol on tenim tres actuacions. El mes de juliol culmina amb una diada IMPORTANTÍSSIMA – i que em fa especial il•lusió –: LES SANTES.

Els últims anys la diada “important” i que representava la prèvia a Sant Magí era la de Vilanova i la Geltrú, però aquest any no hi anem, més que res perquè coincideix amb el viatge a Luxemburg. Així doncs aquest any Les Santes es converteix en la prèvia de Sant Magí.

El 12 de juliol tenim una diada força important a Torredembarra, amb Nois de la Torre i Castellers de Vilafranca.
La següent ja no és fins el 25 – tornem a la doble ració de castells – a Vilallonga, just el dia abans de Les Santes, cosa que la converteix en prèvia, l’últim “assaig” abans del gran dia.

Ja ho veieu se’ns presenten dos mesos intensos amb petits reptes a cada mes – parades al llarg del camí? –. Al juny Sant Joan i al juliol Les Santes, però sempre mirant el encara llunyà agost – i ja no et dic el setembre –.

És el que intentava explicar fa pocs posts enrera: hem de tenir un objectiu en ment, un camí a seguir, però em parades, anant pas a pas i amb una bona planificació. Tenir la ment clara en els moments que més ho necessitem. Deixar-nos portar pels impulsos és bo...de tant en tant, per això hem de saber mantenir la ment freda per impedir deixar-nos endur en els moments més crítics. Saber reaccionar a temps, no vulguem saltar-nos parades del camí marcat, ser realista i conscient de les nostres possibilitats i dels nostres límits.

La fórmula secreta no està escrita, però pot ser que això s’hi apropi una mica.
Fins aleshores, a seguir treballant.


I jove jove jove