dimarts, 16 d’agost del 2011

Estimat Magí


Som conscients que per tu divendres és un dia molt important, divendres és el TEU dia. Som coneixedors – també – de la rellevància que té el teu dia per la nostre ciutat que és Tarragona. Així mateix, Magí, i conscients – com ja hem dit – de que divendres és el teu dia, et volem avisar. I és que ho sentim, Magí, però pretenem prendre’t protagonisme i fer del teu dia, el NOSTRE dia. Un dia LILA, un dia MÀGIC.

Divendres, Magí, serà un dia per retrobar-nos, com vells amics. Per nosaltres, Magí, serà una dia per encarar-nos als reptes propis, a les estrenes, a coses que han quedat a mitges i que volem completar. Lluitem, Magí, perquè la màgia torni, després de molt de temps, al teu dia, a la teva plaça. Pretenem, Magí, que Tarragona es vesteixi de lila i junts fer màgia en un lloc que ja és màgic de per sí. Sempre observats per un Rusiñol a qui les cols li han pres el nom. Rusiñol tornarà a veure la màgia i, com diu el Pau, les cols tornaran a florir.

Tu, Magí, senyor de l’aigua i l’alfàbrega, coneixes millor que ningú la sensació que ens transmet el teu dia – el que farem nostre – , les papallones tot pujant Carrer Major amunt, la calor, les escales, en Rusiñol, les cols, la Catedral – a ella també li volem prendre protagonisme, Magí! – i els castells, si, els CASTELLS.

Així doncs, Magí, ja estàs avisat i tant sols ens queda recordar-te que et preparis perquè no ens conformem amb poc.

Divendres prepara’t, Magí!!


I jove jove jove!!