dimecres, 31 d’agost del 2011

Es pot dir més alt, però no més clar


I, veloçment, deixem l’agost, fugisser. Si, l’agost marxa, com ho fan els desplaçats de Comarruga. Ara el sol comença a marxar més d’hora, els dies ja són més curts. L’agost marxa deixant-nos una dolça sensació, un noséquè que segueix despertant somriures. L’agost marxa, però abans ens ha portat en Magí. Chantal, gràcies per aguantar fins després del Catllar! L’osset petit ja és aquí! Felicitats!!!

I, mirem enrera un moment i observem el camí recorregut des d’inicis de temporada. El bonic abril, els reptes del juny, el pas ferm del juliol i el màgic agost. Tots els passos donats – endavant o endarrera – tots els errors i els encerts ens han portat on som ara. Avancem cap un setembre amb la motxilla plena de lliçons apreses. L’agost ens ha aportat tocs d’atenció, avisant-nos de que encara queda molt treball, que res és fàcil, que tot demana concentració, temps, esforç i dedicació. L’agost ens ha aportat convicció en el que fem, decisió. L’agost l’hem tancat amb un Catllar on ens hem reafirmat. El Catllar era aposta difícil, era un punt d’inflexió on ens havíem de demostrar molt. El Catllar ens ha fet evidenciar moltes coses. Coses que van millorant i coses que s’han de millorar. El Catllar ha sigut créixer. Créixer per aprendre, reconèixer errors i ser ara capaços de solucionar-los. Créixer per seguir caminant, per seguir construint. L’agost marxa, i ho fa amb ganes de tornar, obrint-nos les portes a un setembre que s’augura gloriós.

El setembre m’agrada. M’agrada molt. El setembre sempre l’he visualitzat com l’inici d’un nou cicle. Tot torna al setembre. Setembre és moviment i això es nota venint d’un agost tranquil i pausat. Setembre és sumar, iniciar nous projectes, el setembre és dinàmic i el descens esperat de temperatures. Setembre és l’inici d’un nou trajecte, setembre és Tarragona. Setembre és espineta i també caragolins, setembre és un cafè, una copa i un puro. Setembre són gegants i nanus, diables i dracs, àligues i lleons, dames i vells i el retorn de l’Amparito. Setembre és l’època de l’elixir per excel·lència. I així com l’agost és Magí, el setembre és Tecla.

Abans, però, tenim encara passos a donar i trajecte a recórrer. Diumenge tenim Cambrils i la setmana que ve 11deSetembre. Amb sorteig primerdiumengedefestes pel mig. Altantu!


Tenim molta feina Colla, així que tothom a ASSAIG! Som-hi!


[foto: Dani Seró]


I jove jove jove!!