dilluns, 17 d’agost del 2009

Preparats, llestos......ja!


Somriures a les cares, altre cop papallones a la panxa; ens esperen uns dies intensos en els que necessitem la màxima concentració i el major número de gent possible – si, vull tornar a veure la marea lila –. Els dies se’m fan llargs, tot esperant – amb certa impaciència – el dimecres. Bé, potser més que impaciència podríem anomenar-ho pessigolleig i rumrum a la panxa, ser conscient de que farem una cosa gran.

Divendres teníem l’últim assaig abans de Sant Magí, era un assaig importantíssim. Cares plenes d’il•lusió i un assaig impressionant; per mi, el millor de la temporada. Va haver-hi moments de tot; somriures, rialles, pell de gallina, lluita, emoció, aplaudiments...I com cada divendres abans de Sant Magí es van repartir un bon nombre de camises. Felicitats a tots i a totes!

Tot i que estem a plenes festes de Sant Magí, a Tarragona també són les festes de Sant Roc al Cos del Bou i, com no, s’hi fan castells. Teníem un programa molt ambiciós de cara aquesta diada, havíem de perfeccionar les estructures, reafirmar-les, agafar-s’hi encara més confiança, polir petits detalls. I ho vam fer. A més a més era la primera vegada que ajuntàvem 2d8f i 5d8 en una mateixa diada, acompanyats, això si, del 3d8. Actuàvem juntament amb Margeners de Guissona, colla que porta un bon rotllo i unes ganes impressionants i que ahir descarregaven un 3d7ps que ens va fer vibrar a tots, a més a més era el primer que completaven. Després de l’actuació ens disposàvem a fer una última prova de 3d9f abans Sant Magí. Acabàvem el dia amb un somriure d’orella a orella, no hi havia per menys.

I avui, com cada any, tocava la Canonja. Tres i quatre de vuit i cinc de set. Pas a pas. I avui, com cada diada a la Canonja, després, tocava la Paella dels joves de la Jove, amb tot el que comporta.

Considero que l’actuació d’ahir va servir per reafirmar-nos encara més, per animar-nos, per trencar barreres, per escampar núvols, per treure’ns pressions i per autoregalar-nos un Sant Magí amb molta feina feta i que, tot i voler intentar el 3d9f, se’ns presenta tranquil; tranquil pel fet que portem en cartera castells que ja hem intentat, que ja em sentit, que hem notat...i vulguis o no, això fa molt.

Aquest Sant Magí l'hem de disfrutar com mai, l’hem de gaudir d’una manera brutal i fer embogir Tarragona. I que si, que ja toca que la Plaça de les Cols torni a veure descarregar-se un tres folrat de color lila!

Això si, no tot s’acaba a Sant Magí. Dissabte toca el Catllar, plaça que també demana a crits tornar-hi a veure el tres de nou. Setmana intensa, instants decisius, moments de glòria, papallones.

Però dimarts a la nit tothom a dormir d’hora eeeh!!


Foto: M. Neus Baena Font

I jove jove jove!!

3 comentaris:

Eric Santesmasses ha dit...

Merci per l'hospitalitat, Jove

Sou molt grans, sens dubte, felicitats per l'actuació, i ànims amb aquest Sant Magí!

Anònim ha dit...

no pateixis qe descansarem

x cert gran paellada


bustos

Anònim ha dit...

Un plaer actuar amn una gran colla com la vostre, moltes gràcies per portar una gran actuació a una plaça i a una hora que no ajuden massa jeje

Felicitats margeners pel 3d7ps i a seguir creixent.

Gorka