dilluns, 31 d’agost del 2009

Sant Fèlix

Si, parlaré de Sant Fèlix, però no us espereu una anàlisi acurada, detallada, analitzada i raonada de la diada, perquè no serà així. Potser és perquè estic cansada – normal – o potser per la quantitat considerable de Chartreuse – verd – que m’he pres – jo i altres joves de la Jove – a Vilafranca – si, a Vilafranca també tenen Chartreuse –. Sigui com sigui explicaré les coses com són, de forma clara i contundent.

El d’avui ha estat un Sant Fèlix etern. Entre que ha començat tard, les rondes de repetició i els peus desmuntats....a les cinc i picu acabàvem – i cap a dinar! –, això si, estàvem molt i molt i mooolt cansats.

I un altre any hi tornàvem a ser, allò era Sant Fèlix i a Sant Fèlix s’hi va a per totes. No parlaré de les actuacions de cada colla en concret, més que res és perquè és tard i no tinc gaire temps – estic d’entregues –, però vaja quan pugui ho faré, o no...

Aquest any, la Vella de Valls ha estat indiscutiblement i indubtablement la triomfadora del dia i moralment això els dona una força brutal de cara nous compromisos de nivell i noves diades. Qui ho hagués dit fa quinze dies! Crisi? Qui ha parlat de crisi? No només et planten el 2d9fm i el pilar de vuit, si no que a més te’ls descarreguen. L’any passat la Vella no va aconseguir descarregar cap gamma extra i avui n’ha completat dos. Crec que no m’equivoco si dic que tots els presents hem flipat mandarines amb seva brillant l’actuació.

Pel que fa a les altres colles, Vilafranca li tocarà aixecar al cap i seguir endavant, analitzar el dia d’avui i carregar piles. Minyons han completat la tripleta, sense arriscar en excés i recuperant-se del dia anterior. La Joves, a part del 3d9f – ha tornat! –, l’intent de 4d9f i el 2d8f ha carregat el 5d9f, castell que, sense mirar el terços - eh! -, estava de postal – i moment de gallina de piel –.

Un Sant Fèlix – per mi – estrany, amb un no sé què de diferent, però vaja, no em facin cas. Ja ho deia Machado “todo pasa y todo queda”, i ens consola que d’aquí un any hi tornarà a ser, com sempre, Sant Fèlix.

I si, ja està. Ara mateix no dono per més.

I jove jove jove!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Tu tia el què estàs és alcoholitzada, no pares de veure alcohol. Recordo que l'últim cop que et vaig veure a Valls, duies agafat un got de destil·lat d'una certa tonalitat grogenca. Deixa de veure ja que no fas cap be a la teva colla, al final us pendran per alcoholics. Què joveneta, això és el què vols?

UN AFECCIONAT DE TARRAGONA

Anònim ha dit...

"Vilafranca li tocarà aixecar al cap i seguir endavant, analitzar el dia d’avui i carregar piles".

Buenuuuuuu, avui han descarregat un castellet molt primet que em sembla que te 9 pisos, un folre i un pilar de 7 a dins.

Doncs si, tindran que carregar piles... els demes!!

Anònim ha dit...

Esperava una mica més..però t'ho perdonaré perquè el Sant Fèlix va ser una diada molt dura.

Un tarragoní matalasser

Jordina Estopà Masdeu ha dit...

aiiii!!! jajajajaaja

Gemma ha dit...

Sembla que Vilafranca no fes res tal i com ho dius. D'acord que van sortir tocats, però seria una decepció momentània, ja que havien fet un senyor 4 de 9 amb agulla i una torre de 9!! Sense oblidar-nos que l'endemà descarregarien per primera vegada a la història el 3 de 9 amb agulla!

Anònim ha dit...

Estem esperant crònica de Guissona.

Un tarragoní matalasser