dissabte, 28 de juny del 2008

2d9fm....lila?


Ahir vam fer l’assaig especial de 2d9fm. Primer de tot i per anar “escalfant” la cosa vam fer la prova de 3d9f fins a quints i diria que ha estat la millor prova del 3 en el que portem de temporada!! Després vam fer el 5d8 fins a quints també...al igual que el 4d9f.

Discurs del cap de colla i a muntar el 2! Primer vam fer pinya i folre sols i després pinya, folre, manilles i quarts!! Va ser una assaig impressionant! Tothom estava entusiasmat!

Això si, és només una prova més, no vol dir pas que tirem el 2d9fm aquest any! Primer de tot toca sortir “del vache”, fer el que ens toca i aprovar les assignatures pendents (3d9f i 5d8), després ja parlarem de dosos de nou!

Espartanooos!

I jove jove jove!

dimecres, 25 de juny del 2008

la trileta ja està aquí!


Estreno blog, i quin millor moment de fer-ho que celebrant la primera tripleta lila de la temporada!
Magnífica actuació ahir per Sant Joan: 4d8, 2d8f, 3d8 i tres pilars de 5. I al acabar, celebració al local acompanyada de l’Amparito Roca! Semblava ben bé com si haguéssim guanyat el concurs o per l’estil, moment d’eufòria màxima. Per acabar cervesa i coca de Sant Joan per tothom.

Els que no van sortir tan ben parats van ser els matalassers després de desmuntar dos intents de 4d8 van sortir de plaça amb la mateixa actuació que per Sant Jordi (ja dos mesos). Tot i això temps al temps, cal esperar a Sant Magí per conèixer l’evolució de les dues colles.

I jove jove jove!!