dissabte, 9 de maig del 2009

Els Arreplegats hem fet avui aquí…

Dir que una colla – com ja Jove, per exemple – ha descarregat un 4d8, no és un fet gaire fora del normal. Però si dic que el 4d8 l’ha fet una colla formada per universitaris la cosa canvia, no?

Ahir es va celebrar la XIV diada dels Arreplegats de la Zona Universitària on teníem com a objectius el 3d7 per sota i el 4d8, inèdits en el món universitari. La diada, va crear molta expectació i tot el món casteller estava pendent del resultat de l’actuació. Molts medis de comunicació i molta gent de les colles convencionals que es van desplaçar al Campus Nord per veure la diada. Al final objectius més que assolits: 3d7ps, 4d8, 5d7 i dos pilars de 5 simultanis. Simplement impressionant. Felicitats Arreplegats! Però això ens fa replantejar moltes coses, clarament el món casteller universitari apunta fort i ara mateix Arreplegats està en millor forma que moltes de les colles "normals". S’ha de tenir en compte que el pom de dalt universitari pesa molt més que un de convencional. El que ahir es va veure a plaça va ser clarament tota una proesa.



------



I pel que fa de l’assaig d’ahir, espartanos, prou bé senyors! Vam tornar a la màgica xifra de sis pinyes i vam fer mooolt bones proves netes. Vam fer pinyes de 2, 3, 4, 2d8f fins a quints, 3d9f fins a quints – el loro! – i pinya de 5d8 fins a quints també. Molta gent a assaig si, però amb puntualitat discutible...ehem.

Després de l’assaig, discurs del Gran Cap de Colla, on ens senyalava la gran pencarta que ha fet la canalla, on demana castell de vuit al maig. No cal dir res més, i si som prou gent, perquè no fer contenta a la nostra canalla demà mateix a Lleida? Una servidora ja hi serà des d’aquesta nit, potser – fins i tot – ens passem per la Paeria per comprovar la pendent de la plaça i tot – jejejejeje – .

I després va parlar el presi: senyors divendres s’acaba el termini per pagar el viatge a Luxembuuuuurg!!! I ja sabeu que la intenció és tirar castells de vuit, però si no som gent...ho tindrem malament, així que espavil!!

I jove jove jove!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

tranquila, a la paería de pendent, molt poca , gairebé cap! no pateixos.
Una altra cosa, puc apalancar-me a luxemburg? xD

frikilandi