dilluns, 8 de juny del 2009

Clàssicament…

Després d’un bon esmorzar espartano, ahir al Vendrell vam completar la primera clàssica de l’any i descobríem el tercer castell que es guardava – sota pany i clau – el Gran Cap de Colla, el 4 de 8.

Felicitar a la canalla que s’estrenava ahir: l’Abril feia el seu primer castell de vuit – el tres – i la Laura el seu primer 2 de 7 i 4 de 8.

Destacar també l’estrena del Carmel – que és de Lleida, eh – com a terç del 4 de 8, que al baixar va rebre la merescuda bufetada del Fibra – tiet Fibra –. No, si amb la tonteria s’està fent famós i tot...

Ahir també s’estrenava el programa Quarts de Nou amb caràtula nova i en general un disseny...diferent. Potser perquè era el primer programa i encara no han despertat, però senyors, el d’ahir era el nostre tercer 3 de 8! No pas el segon!

I si, com deia el Gran Cap de Colla al mateix Qd9, hem fet un pas més, però el següent pas lògic no és tant fàcil senyors, no no no. Toca arreglar algunes cosetes del quatre i segueixo pensant que s’ha de treure pes de dosos al dos. Encara tenim tres actuacions abans Sant Joan – segona trobada amb les colles tarragonines de la temporada – toca currar per aconseguir donar un següent pas – comencem a caminar! – i assolir els objectius marcats.

Portem molt bon ritme i molts bons assajos – aquests dos últims divendres hem treballat de valent –, la dinàmica és bona, però no ens encantem si no volem que torni el Gran Blau de la Mà – i això va tant per la gent de pinya com per els components de tronc –.

Us deixo amb una foto que m’ha passat el Josep Torreño – http://frikilandiverdusco.blogspot.com – de lu tres de nou que és una passada! Aquí va:



Des de Barcelona una recluta estressada i que no acaba fins el dia 22!!

I jove jove jove!!

1 comentari:

Dau ha dit...

Mola la foto!
veig que va anar rodada la actuació, si senyor!

ens veiem!