diumenge, 21 de setembre del 2008

de les festes

Ja fa una setmana del nostre 3d9f. Dimarts és Santa Tecla - surtim quarts, bé -, ens toca demostrar moltes coses, assegurar castells i preparar-nos pel que vindrà d’aquí dos diumenges: el Concurs.


Parlaré de divendres, assaig importantíssim. Havíem de ser no molta, sinó moltissima gent. I el local es va anar omplint. Estàvem com sardines en llauna. Estava ple de gom a gom. Fins i tot va vindre l’Óscar! Millora’t!
I vam fer un molt bon assaig. Bones proves del 5, implacable prova del 3 (canvis inclosos) fins a sisens, bona prova del 4 i també del 2. Molta gent i bon ambient, tot i que va acabar tardet, vam fer bona feina i es van donar 4 camises noves, felicitats! I grans paraules les del Gran Cap de Colla : estem en un núvol, però si volem que la feina surti haurem de baixar-ne i tocar de peus a terra. No ens hem de quedar en el núvol!


Després de l’assaig hi havia la revetlla de colles, els Xiquets portaven Stombers i nosaltres a l’Orquestra Frank O’Lee Sons, aquest últim es va allargar fins vora les cinc de la matinada i amb un component del grup castellerament conecgut: el Guillermo Soler. Ens va regalar frases - si no recordo malament - com: “sou o no sou espartanos?” aquesta em va encantar. També ens va dir “heu o no heu descarregat el 3d9 d’una puta vegada?” aquestes ultimes paraules em recorden noséquè...
Destacar l’estrena dels nous gots de la Jove amb el lema del “no et ratllis, la nit és Jove” i el “posa’t morat”.

Ara toca a esperar a dimarts, la veritat és que no se sap què farem a plaça i la veritat ens va bé no saber-ho – mireu diada de les festes – podem tenir una idea del que farem però com que no ho sabem segur estem menys preocupats. Aquest és un del errors de Sant Magí, on tothom feia setmanes que sabia que faríem el quatre. En canvi per diada de les festes tots intuíem que faríem el 3 i el 5, però fins a la mateixa plaça no ho vam saber. Ningú sabia que sortiríem de 2d8f i quan es va descarregar ningú sabia quin seria el següent castell i aquesta va ser la clau.

Per cert, ara ja és oficial: faig el meu pilaret – de segons- durant la processó de Santa Tecla, segurament a la Plaça de les Cols! Quins nervis!

Us deixo amb una foto molt i molt bona que el dia 23 farà 19 anys. Era la meva primera Santa Tecla i tenia 20 dies. En aquella diada – Santa Tecla 1989 – vam realitzar la següent actuació: 2d7, 4d8, i3d8, pilar de 6 (c) i dos pilars de cinc.
19 anys més tard s’ensumen millors registres.




Bones festes de Santa Tecla, salut i Chartreuse!

I jove jove jove!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

precioses les fotos, sobretot l'última!!
a veure que fem demà :)
petons